Beiskolázás leendő elsősöknek

Tisztelt Szülők!
Ebben a tanévben személyesen szerettünk volna találkozni az iskolánk iránt érdeklődő szülőkkel és gyermekeikkel. Sajnos, ez ebben a tanévben sem megoldható.
A körülményekhez alkalmazkodva a tavalyi év tapasztalata alapján honlapunkon mutatjuk be iskolánkat, oktatási-nevelési elveinket. Tájékoztatónkat frissítettük.
A járványügyi helyzet miatt nem lesznek nyílt órák és személyes megjelenéssel szülői tájékoztatók sem.
A játékos ismerkedő foglalkozás helyett idén is dokumentumgyűjteményt (portfóliót) kérünk a gyerekektől illetve a gyerekekről,
hogy megismerhessük a családokat: a hozzánk készülő gyermekek érdeklődését, képességeit, az Önök nevelési elveit, iskolánk iránti motivációjukat.

Iskolánkat bemutató összeállításunkból képet kaphatnak az iskolai élet sok területéről: általános képzésünkről, nevelési elveinkről, speciális programunkról: az itt folyó két tanítási nyelvű oktatásról, az intézmény nyújtotta programokról, sikereinkről, eredményeinkről. Életképek és kis videók, zenés összeállítások mesélnek a tanórai és tanórán kívüli történésekről, a programokról, a diákéletről, be lehet pillantani termeinkbe is.

Amennyiben érdeklődnek iskolánk iránt, kérjük Önöket, hogy regisztráljanak a jelentkezéshez. A gyerekek, bemutatkozásához a regisztráció mellett az ebből az alkalomból készült portfólió (dokumentumgyűjtemény) bemutatására lesz még szükség. Mivel iskolánk iránt évek óta nagy az érdeklődés, az osztálylétszámok viszont meghatározottak, ezért várhatóan idén is túljelentkezés lesz. A portfóliók áttekintése után hozunk döntést arról, javasoljuk-e gyermekük számára iskolánkat és ezzel együtt a két tanítási nyelvű oktatási formát.

Iskolánkat bemutató összeállításunkat itt tekinthetik meg.

Online regisztráció: lezárult.

A beiratkozással kapcsolatos szülői teendőkről ebből a mellékletből tájékozódhatnak.
Tájékoztató az előzetes elektronikus bejelentkezésről a KRÉTA rendszerben ide kattintva érhető el.


Beiratkozás: 2022. április 21-22.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy iskolaelőkészítő foglalkozást nem tartunk!
Szeretettel várjuk az iskolánk iránt érdeklődők regisztrációját!

Molnár Márta
Intézményvezető