Beiskolázás leendő elsősöknek

Beiskolázás leendő elsősöknek

Tisztelt Szülők!

A körülményekhez alkalmazkodva a tavalyi év tapasztalata alapján honlapunkon, szülői tájékoztató rendezvényen és nyílt napon mutatjuk be iskolánkat, oktatási-nevelési elveinket.

A gyermekek bemutatkozásához idén is kérünk dokumentumgyűjteményt (portfóliót), hogy megismerhessük a családokat: a hozzánk készülő gyermekek érdeklődését, képességeit, az Önök nevelési elveit, iskolánk iránti motivációjukat. E mellett idén csoportos játékos foglalkozást is tartunk. Erre az online regisztrációval egyidőben kell jelentkezniük.

A portfólió tartalma: itt megtekinthető

A nagycsoportos óvodásokat  az óvónénikkel 2023. február 15-én a délelőtti tanóráinkra, 9.45-re várjuk és  látjuk vendégül. Az óvodák ide kattintva regisztrálhatnak 2023. február 1-jéig.  A jelentkezés lezárult.

Az érdeklődő szülőknek a következő időpontokban tartok tájékoztatót, ahol választ kaphatnak kérdéseikre is:  2023. február 3-án, 10-én és 17-én 14 órai kezdettel.

Nyílt napon várjuk a leendő első osztályos gyerekek szüleit a következő időpontban: 2023. március 1. az 1. 2. és 3. tanítási órán. A részletes beosztás ide kattintva tekinthető meg.

Amennyiben érdeklődnek iskolánk iránt, kérjük Önöket, hogy a honlapunkon 2023. március 3-ig online regisztráljanak a jelentkezéshez. A regisztráció lezárult!

Mivel iskolánk iránt évek óta nagy az érdeklődés, az osztálylétszámok viszont meghatározottak, ezért várhatóan idén is túljelentkezés lesz. A portfóliók áttekintése után hozunk döntést arról, hogy javasoljuk-e gyermekük számára iskolánkat és ezzel együtt a két tanítási nyelvű oktatási formát.

A személyes tájékoztatókon és iskolánkat bemutató összeállításunkból is képet kaphatnak az iskolai élet sok területéről: általános képzésünkről, nevelési elveinkről, speciális programunkról: az itt folyó két tanítási nyelvű oktatásról, az intézmény nyújtotta programokról, sikereinkről, eredményeinkről. Életképek és kis videók, zenés összeállítások mesélnek a tanórai és tanórán kívüli történésekről, a programokról, a diákéletről, virtuálisan be lehet pillantani termeinkbe is.

Iskolánkat bemutató összeállításunkat ide kattintva tekinthetik meg.
A Közép-Pesti Tájoló, a Tankerületi Központ beiskolázást segítő kiadványa ide kattintva tekinthető meg.

Beiratkozás: 2023. április 20-21.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy iskolaelőkészítő foglalkozást nem tartunk!

Iskolánk nem körzetes. A körzethatárok ide kattintva megtekinthetők.
 

Szeretettel várjuk az iskolánk iránt érdeklődők regisztrációját és megjelenését a tájékoztatón!

Budapest, 2023. január 10.

                                                                                               Molnár Márta
                                                                                               intézményvezető