Beiskolázás leendő elsősöknek

Beiskolázás leendő elsősöknek

Tisztelt Szülők!

A körülményekhez alkalmazkodva a tavalyi év tapasztalata alapján honlapunkon, szülői tájékoztató rendezvényen és nyílt napon mutatjuk be iskolánkat, oktatási-nevelési elveinket.

Az idén is várhatóan dokumentumgyűjteményt (portfóliót) kérünk a gyerekektől illetve a gyerekekről, hogy megismerhessük a családokat: a hozzánk készülő gyermekek érdeklődését, képességeit, az Önök nevelési elveit, iskolánk iránti motivációjukat.

A nagycsoportos óvodásokat  az óvónénikkel február közepén a délelőtti tanóráinkon látjuk vendégül. A honlapunkon az óvodák részére regisztrációs felületet biztosítunk a második félév során.

Az érdeklődő szülőknek intézményünk igazgatónője a következő időpontokban tart tájékoztatót, ahol választ kaphatnak kérdéseikre is.

      2023. február 3. 10. 17. 14 órai kezdettel

Nyílt napon várjuk a leendő első osztályos gyerekek szüleit a következő időpontban:

2023. március 1. az 1. 2. és 3. tanítási órán, a részletek az iskola honlapján lesznek elérhetők

Amennyiben érdeklődnek iskolánk iránt, kérjük Önöket, hogy a honlapunkon később közzétett időpontban regisztráljanak a jelentkezéshez.
A gyerekek bemutatkozásához a regisztráció mellett az ebből az alkalomból készült portfólió (dokumentumgyűjtemény) leadására  lesz még szükség. Mivel iskolánk iránt évek óta nagy az érdeklődés, az osztálylétszámok viszont meghatározottak, ezért várhatóan idén is túljelentkezés lesz. A portfóliók áttekintése után hozunk döntést arról, hogy javasoljuk-e gyermekük számára iskolánkat és ezzel együtt a két tanítási nyelvű oktatási formát.

Iskolánkat bemutató összeállításunkból is képet kaphatnak az iskolai élet sok területéről: általános képzésünkről, nevelési elveinkről, speciális programunkról: az itt folyó két tanítási nyelvű oktatásról, az intézmény nyújtotta programokról, sikereinkről, eredményeinkről. Életképek és kis videók, zenés összeállítások mesélnek a tanórai és tanórán kívüli történésekről, a programokról, a diákéletről, be lehet pillantani termeinkbe is.

Iskolánkat bemutató korábbi összeállításunkat itt tekinthetik meg.

(A frissítés januárban várható.)

Online regisztráció: január folyamán tesszük fel a pontos  dátumokat és a portfólióban kért anyagot.

Beiratkozás: 2023. április 20-21.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy iskolaelőkészítő foglalkozást nem tartunk!
Szeretettel várjuk az iskolánk iránt érdeklődők regisztrációját!

Budapest, 2022. szeptember

                                                                                               Molnár Márta
                                                                                               intézményvezető