Beiskolázás leendő elsősöknek

Beiskolázás leendő elsősöknek

Beiratkozás - tájékoztatók

Tisztelt Szülők!
A tankötelessé váló gyermekek iskolai beíratásával kapcsolatos tájékoztatót ide kattintva olvashatják.
A KRÉTA elektronikus ügyintézésről
ide kattintva, a beiskolázás modulról ide kattintva tájékozódhatnak.

A beiratkozás folyamatának oktató videója a ide kattintva tekinthető meg.


A tavalyi év tapasztalata alapján honlapunkon, szülői tájékoztató rendezvényen és nyílt napon mutatjuk be iskolánkat, oktatási-nevelési elveinket.
A gyermekek bemutatkozásához idén is kérünk dokumentumgyűjteményt (portfóliót), hogy megismerhessük a családokat: a hozzánk készülő gyermekek érdeklődését, képességeit, az Önök nevelési elveit, iskolánk iránti motivációjukat. E mellett csoportos játékos foglalkozást is tartunk. Erre majd az online regisztrációval egyidőben kell jelentkezniük.

Az iskolába készülő óvodásokat  az óvónénikkel 2024. február 14-én egy délelőtti foglalkozásra 9.45-re várjuk. Az óvodák ide kattintva regisztrálhatnak 2024. február 1-jéig. A jelentkezés lezárult!

Az érdeklődő szülőknek a következő időpontokban tartok tájékoztatót, ahol választ kaphatnak kérdéseikre is:  2024. február 2-án, 9-én és 16-án 14 órai kezdettel. A tájékoztatóra nem kell regisztrálni.

A személyes tájékoztatókon és iskolánkat bemutató összeállításunkból is képet kaphatnak az iskolai élet sok területéről: általános képzésünkről, nevelési elveinkről, speciális programunkról: az itt folyó két tanítási nyelvű oktatásról, az intézmény nyújtotta programokról, sikereinkről, eredményeinkről. Életképek és kis videók, összeállítások mesélnek a tanórai és tanórán kívüli történésekről, a programokról, a diákéletről, virtuálisan be lehet pillantani termeinkbe is.

Nyílt napon várjuk a leendő első osztályos gyerekek szüleit a következő időpontban: 2024. március 5. az 1. 2. és 3. tanítási órán. Az órarend ide kattintva tekinthető meg.  Erre az alkalomra nem kell előzetesen regisztrálniuk.

Mivel iskolánk iránt évek óta nagy az érdeklődés, az osztálylétszámok viszont meghatározottak, ezért várhatóan idén is túljelentkezés lesz. A portfóliók áttekintése után hozunk döntést arról, hogy javasoljuk-e gyermekük számára iskolánkat és ezzel együtt a két tanítási nyelvű oktatási formát.

Iskolánkat bemutató összeállításunkat ide kattintva tekinthetik meg.

Amennyiben érdeklődnek iskolánk iránt, kérjük Önöket, hogy a honlapunkon 2024. március 8-ig (péntek) online regisztráljanak mind a portfólió beadásához, mind a játékos délutánon való részvételhez.

Online regisztráció: Lezárult.

A gyermekek megismerését szolgáló dokumentumgyűjtemény (portfólió) leírása ide kattintva olvasható.

Pedagógiai jellemzés az óvodából: az értékelőlap innen letölthető.

Beiratkozás: 2024. április 18-19.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy iskolaelőkészítő foglalkozást nem tartunk!
Iskolánk nem körzetes. A körzethatárok ide kattintva megtekinthetők.

A Közép-Pesti Tájoló, a Tankerületi Központ beiskolázást segítő kiadványa ide kattintva megtekinthető.
 
Szeretettel várjuk az iskolánk iránt érdeklődők regisztrációját és megjelenését a tájékoztatón!

Budapest, 2024. 01. 09.
                                                                                               Molnár Márta
                                                                                                    igazgató