BVSC

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS

Iskolánk, a Zuglói Hajós Alfréd Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és a fenntartó Közép-Pesti Tankerületi Központ együttműködési megállapodást kötött BVSC-Zugló Közhasznú Egyesülettel a 2021/2022. tanévet követően a  2022/23. tanévben, majd ismételten  2023/24. tanévre is.
A megállapodásban foglaltak szerint az iskola tanulói számára a 2023/2024-es tanév során az Egyesület heti két-két alkalommal ingyenesen helyet és szakedzőt biztosít a testnevelés órai foglalkozások megtartásához az 1. 2. és 3., 4. évfolyam 1-1 osztályának.
Azon foglalkozások, melynek helyszínét az Egyesület biztosítja, összevont testnevelésórákon történnek, amelyek az intézmények órarendjeiben is szerepelnek. Amennyiben a helyszínt a Hajós Alfréd Általános Iskola biztosítja, az órák megszervezése nem összevontan történik. A szakmai program kidolgozásáért az Egyesület felel, amelyet az érintett osztályok szaktanáraival és az intézményvezetőkkel egyeztetnek.
A szerződés időtartama az aktuális tanévek munkarendjéhez igazodik.
A szerződés időtartama alatt amennyiben a foglalkozások helyszínét az Egyesület biztosítja, a tanulók busszal történő szállításának megszervezését az Egyesület végzi, valamint annak költségét 100 %-ban az Egyesület viseli. Az utaztatással kapcsolatos felelősséget az Egyesület viseli.
A Hajós Alfréd Általános Iskola elősegíti az Egyesület Labdarúgó és Kézilabda Szakosztályának tagtoborzását azzal, hogy az intézményben előzetes egyeztetést követően biztosítja az Egyesület képviselői részére az osztályfőnökiórán és a szülői értekezleten történő megjelenést.
Az Egyesület vállalja a programban résztvevő tanulóknak az Egyesület hazai NB III.-s mérkőzéseire az ingyenes belépés biztosítását, előzetes regisztráció, és felnőtt kísérő felügyelete mellett. Tíz gyermekenként két felnőtt kísérő ingyenesen látogathatja a mérkőzéseket. Az érintett tanulók szülei a mérkőzéseket az érintett tanuló kísérőjeként féláron látogathatják.