BVSC

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS

Iskolánk, a Zuglói Hajós Alfréd Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és a fenntartó Közép-Pesti Tankerületi Központ együttműködési megállapodást kötött BVSC-Zugló Közhasznú Egyesülettel a 2021/2022. tanévre.
A megállapodásban foglaltak szerint az iskola tanulói számára a 2021/2022-es tanév során az Egyesület heti egy-egy alkalommal ingyenesen helyet és szakedzőt biztosít a testnevelés órai foglalkozások megtartásához az 1. és 2. évfolyam 1-1 osztályának (1.a és 2.b osztályok).
Azon foglalkozások, melynek helyszínét az Egyesület biztosítja összevont testnevelés órákon történnek, amelyek az intézmények óra¬rendjeiben is szerepelnek. Amennyiben a helyszínt a Hajós Alfréd Általános Iskola biztosítja, az órák megszervezése nem összevontan történil. A szakmai program kidolgozásáért az Egyesület felel, amelyet az érintett osztályok szaktanáraival és az intézményvezetőkkel egyeztetnek.
A szerződés időtartama: 2021. november 15-től 2022. június 30-ig az aktuális tanévek munkarendjéhez igazodva, (az iskolai szüneteket kivéve.)
A szerződés időtartama alatt amennyiben a foglalkozások helyszínét az Egyesület biztosítja a tanulók busszal történő szállításának megszervezését Egyesület végzi, valamint annak költségét 100 %-ban az Egyesület viseli. Az utaztatással kapcsolatos felelősséget az Egyesület viseli.
A Hajós Alfréd Általános Iskola elősegíti az Egyesület Labdarúgó Szakosztályának tagtoborzását azzal, hogy az intézményben előzetes egyeztetést követően biztosítja az Egyesület képviselői részére az osztályfőnöki órán és a szülői értekezleten történő megjelenést.
Az Egyesület vállalja a programban résztvevő tanulóknak az Egyesület hazai NB III.-s mérkőzéseire az ingyenes belépés biztosítását, előzetes regisztráció, és felnőtt kísérő felügyelete mellett. Tíz gyermekenként két felnőtt kísérő ingyenesen látogathatja a mérkőzéseket. Az érintett tanulók szülei a mérkőzéseket az érintett tanuló kísérőjeként féláron látogathatják.