Legyen a könyvtárnak is karácsony!

Kedves SZMK-s Szülők!
Az idei tanévben is szeretnénk a könyvtári könyvek számát olyan könyvekkel gyarapítani, amelyek az általános iskolás korosztály körében népszerűek. Babodi Ági néni segítségével egy listát készítettünk a könyvekről, amelyeket szeretnénk összegyűjteni.
Célunk, hogy minden osztály gyűjtsön össze a listán található könyvek közül 5 darabot.
Nem szükséges új könyveket vásárolni, szép állapotú használt könyvek is tökéletesen megfelelnek.
A diákok a könyvek listáját az aulában kihelyezett plakáton találják meg, a szülőknek pedig az SZMK képviselőin keresztül juttatjuk el. A könyvek kiválasztásához szükséges linket az szmk levelezőlistájára küldtük el december 6-án . Kérjük, hogy a linken elérhető táblázatban jelöljétek meg, mely könyvek beszerzését vállalja az osztályotok, ezzel elérhetjük, hogy csak a szükséges darabszámban érkezzenek a könyvek.  A listát természetesen megoszthatjátok majd a többi szülővel is, bárki megjelölheti benne az általa felajánlott könyvet.
Bosnyák Viktória két könyvéből 16-16 darabra lenne szükség, ezért ezekből az osztályonkénti 5 darabon felül is szívesen fogadunk példányokat. Ez a két könyv 16-16 sorban is szerepel majd a listán, így több osztály is ki tudja választani. A többi könyvből csak 1-1 példányra van szükség.
Az osztály által összegyűjtött könyvcsomagok leadására december 9-én reggel 9 órától lesz lehetőség a könyvtárban. Kérjük, hogy az összegyűjtött csomagokat egyben, osztály megjelölésével adjátok át Ági néninek a könyvtár nyitvatartási idejében. A leggyorsabb alsós és felsős osztály az idén is karácsonyváró jutalomban részesül! A könyveket egyesével nem tudjátok leadni, csak az osztály által vállalt csomagokat veszi át Ági néni. A gyűjtést lezárjuk december 16-án, az eredményt a szünet előtti utolsó héten közzétesszük.
Köszönjük a segítségeteket!
Plenczner Zsuzsa és Kottán Zsuzsa, SZMK képviselők