Pályázati felhívás "Jó Sportoló, Jó Tanuló Díj" kitüntetésre és "Fiatal Zuglói Sportolók Díj" kitüntetésre

Tisztelt Szülők!

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata ebben az évben is pályázatot ír ki fiatal zuglói sportolók és jól sportoló, jól tanuló diákok támogatására.  

A Fiatal Zuglói Sportoló Díj célja támogatásban részesíteni azokat az állandó zuglói lakóhellyel rendelkező, illetve zuglói egyesületben versenyző fiatalokat, beleértve a fogyatékkal élőket is, akik – egyéni és csapatsportágakban – hazai és nemzetközi szinten kimagasló eredményeket értek el. Pályázatot sportolóik nevében a sportszervezetek vagy a sportolók önállóan is benyújthatnak. A pályázati felhívás részletes leírása a mellékletben található.

A Jó Sportoló, Jó Tanuló Díj célja a zuglói általános iskolába és középiskolába járó fiatalok ösztönzése a szellemi és fizikai képességek folyamatos fejlesztésére, az eredményes tanulásra, a magasabb szintű sportolásra. Célja továbbá az egészségfejlesztő testmozgás és az egészséges életmód népszerűsítése, a fair-play szellemének ápolása és a tehetséggondozás segítése. A pályázatot a zuglói általános iskolák és középiskolák igazgatói nyújthatják be.  A pályázati felhívás részletes leírása a mellékletben található.

A Fiatal Zuglói Sportoló Díj valamint a Jó Sportoló, Jó Tanuló Díj pályázati felhívásait és pályázati adatlapjait mellékeltem.

A pályázatok benyújtási határideje: 2020. október 19. hétfő, 11:30 óra.

Az iskolai leadás határideje: október 14. szerda, 8:00 óra (titkárság).

A pályázati felhívások letölthetők a www.zuglo.hu oldalról (mely a Hivatal/Pályázatok/Önkormányzat által kiírt pályázatok útvonalon érhető el) vagy átvehető a Hivatal ügyfélszolgálatán. Pályázattal kapcsolatban további információ a 8729-396-os telefonszámon, illetve a nagy.laszlo@zuglo.hu címen kérhető.

Tisztelettel:

Molnár Márta

intézményvezető