Zuglói Hajós Alfréd Általános Iskola
Magyar
Magyar
Német
Német
Diákhonlap
Videók
 

"Internet, videojáték, veszélyek és lehetőségek" előadás

Tisztelt Szülők! 

2018. október 1-jén, hétfőn 17:00 órai kezdettel  Tóth Dániel pszichológus tájékoztató és prevenciós előadást tart iskolánkban  az " Internet, videojáték, veszélyek és lehetőségek" témában. Helyszín: ebédlő. 

 

Tóth Dániel pszichológus már évek óta járja az iskolákat előadásaival, eddig sok helyen jelezték felé szülők és tanárok egyaránt, hogy már elvesztették az irányítást, és nem igazán tudják hogyan álljanak az internet és videojátékok kérdéseihez. A technikai fejlődéssel arányosan táguló generációs szakadék hatására pedig a fiatalok csak még jobban magukra maradnak azokkal a vívmányokkal, amiknek a pszichés szempontból megfelelő helyen kezelése nem ritkán a felnőttek számára is kihívást jelent. A gyerekek egyre fiatalabb korban jutnak hozzá egyre fejlettebb eszközökhöz.

 

Az előadó összegzi a felmerülő előnyös és káros testi és lelki hatásokat, illetve azt, hogy mire érdemes odafigyelni, annak érdekében, hogy elkerülhessük a káros és kiaknázhassuk a pozitív hatásokat. Az előadás során hangsúlyt fektet arra is hogy a hallgatóságnak lehetősége legyen a kérdések feltételére, átgondolására, megvitatására.  

 

Tisztelettel meghívjuk Önt / Önöket az előadásra.  

Iskolavezetés