Zuglói Hajós Alfréd Általános Iskola
Magyar
Magyar
Német
Német
Diákhonlap
Videók
 

Pályázati felhívás

Tisztelt Szülők! 
 
Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata ebben az évben is pályázatot ír ki fiatal zuglói sportolók és jól sportoló, jól tanuló diákok támogatására. 
 
A Fiatal Zuglói Sportoló Díj célja támogatásban részesíteni azokat az állandó zuglói lakóhellyel rendelkező, illetve zuglói egyesületben versenyző fiatalokat, beleértve a fogyatékkal élőket is, akik – egyéni és csapatsportágakban – hazai és nemzetközi szinten kimagasló eredményeket értek el. Pályázatot sportolóik nevében a sportszervezetek vagy a sportolók önállóan is benyújthatnak.
 
A Jó Sportoló, Jó Tanuló Díj célja a zuglói általános iskolába és középiskolába járó fiatalok ösztönzése a szellemi és fizikai képességek folyamatos fejlesztésére, az eredményes tanulásra, a magasabb szintű sportolásra. Célja továbbá az egészségfejlesztő testmozgás és az egészséges életmód népszerűsítése, a fair-play szellemének ápolása és a tehetséggondozás segítése. A pályázatot a zuglói általános iskolák és középiskolák igazgatói nyújthatják be.    
 
A Fiatal Zuglói Sportoló Díj valamint a Jó Sportoló, Jó Tanuló Díj pályázati felhívásait és pályázati adatlapjait mellékeltem.
 
A pályázatok benyújtási határideje az önkormányzat felé: 2018. november 5. 11,30.
A pályázati felhívások megtalálhatóak a Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján, illetve letölthető a www.zuglo.hu weboldalról. A pályázattal kapcsolatban érdeklődni lehet Nagy László József intézményi referensnél. Tel.:8729-396  e-mail: nagy.laszlo@zuglo.hu 
 
A tanítási szünetre tekintettel, az intézményvezető részére a pályázati anyagot – géppel kitöltve - kérjük legkésőbb 2018. november 5-én reggel 8 óráig leadni. (A testnevelőtanár aláírása is szükséges.)
 
Tisztelettel:
Molnár Márta intézményvezető