Zuglói Hajós Alfréd Általános Iskola
Magyar
Magyar
Német
Német
Diákhonlap
Videók
 

Tájékoztató leendő elsősök szüleinek tartandó nyílt órákról

Tisztelt Szülők!

Szeretettel várjuk Önöket a leendő elsősök szüleinek tartandó nyílt órákra 2018. febr. 28-án, szerdán az 1-3. órában. A nyílt órák órarendjét a csatolmányban találják.
 
Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy az 1. óra 7:55-kor kezdődik. Az órák előtt legkésőbb 10 perccel, kérjük, érkezzenek meg, és foglalják el helyüket a termekben. A késve érkezők - a tanórák zavartalansága érdekében - már csak a következő tanórát tekinthetik meg. A bejáratnál és a folyosókon tájékoztatókat találhatnak az órákról és a helyszínekről. A 30 perces órák megtekintése után 15 percben lehetőségük lesz a pedagógusokkal beszélgetni, nekik kérdéseket feltenni. A szünetekben kisfilmeket, prezentációt tekinthetnek meg az iskola életéből az aulában.
Mivel ezt a programot a szülőknek (leendő első osztályosok szüleinek) szerveztük, állítottuk össze, óvodás gyermeküket erre az alkalomra, kérjük, ne hozzák magukkal. A gyermekeket szeretettel várjuk viszont a márc. 7-től kezdődő játékos válogató foglalkozásainkra, melyre jelentkezni 2018. márc. 2-ig (péntek) lehet az iskola titkárságán.
 
Együttműködésüket, érdeklődésüket köszönjük!
 
Tisztelettel:
 
Iskolavezetés