Zuglói Hajós Alfréd Általános Iskola
Magyar
Magyar
Német
Német
Diákhonlap
Videók
 

Változások az ebédbefizetésben

Tisztelt Szülők! 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Zuglói Intézménygazdálkodási Központ (ZIK) Pénzkezelési Szabályzata miatt módosul az ebédbefizetés rendje. Az eddigi „borítékos rendszer” megszűnik.
Kérjük, hogy használják a Multischool 3 rendszert, ahol átutalással tudják teljesíteni a befizetést. Akinek kérdése lenne a rendszer használatával vagy gyermekük jelszavával kapcsolatban, keresse kolléganőnket, Ónadi Évát, email-en (gazdasagi@zugloihajos.hu) vagy telefonon (0670/675-6263). A program minden hónap 5-től érhető el. Kérjük, figyeljék, hogy a rendszer jóváírja-e gyermekeik lemondásait. Amennyiben hibát észlelnek, legyenek kedvesek a gazdasági ügyintézőhöz fordulni. A rendszer használatával kapcsolatos tájékoztatót a mellékletben olvashatják.
Azok a szülők, akik továbbra is készpénzben szeretnének fizetni, azt a befizetési napokon 7.30-14.00-ig tehetik meg a gazdasági irodában.
 
A november hónapra szóló ebédbefizetés napjai a következők szerint alakulnak:
Befizetés:
Október 13-14-15. (hétfő-kedd-szerda) 7.30-14.00
 
Pótbefizetés:
Október 20. (hétfő) 7.30-14.00
 
Árak:
3X étkezés
 
Teljes árú: 20 nap*435 Ft= 8.700 Ft
3 gyermekes/tartós beteg: 20 nap*218 Ft= 4.360 Ft
 
1X étkezés
 
Teljes árú: 20 nap*291 Ft= 5.820 Ft
3 gyermekes/tartós beteg: 20 nap*146 Ft= 2.920 Ft
 
Az aktuális félévre szóló normatív támogatás igénybe vétele miatt kérjük Önöket, hogy akik normatív kedvezményben részesülnek (3 gyermek után vagy tartós betegség miatt) töltsék le a mellékletben szereplő támogatás igénybevételéről szóló nyomtatványt és kitöltve juttassák vissza a gazdasági ügyintézőnknek. Ezen kívül szükség van iskolalátogatási igazolásra is a felsőoktatásban tanulóktól, mellyel igazolják, hogy még egy háztartásban élnek. Kisebb testvéreknél pedig kérjük, hogy aki még nem adta le a születési anyakönyvi kivonat másolatát, az pótolja.
 
 
Kérjük szíves megértésüket.
 
 
 Molnár Márta                                                                                                                        Ónadi Éva
intézményvezető                                                                                                               gazdasági ügyintéző
CsatolmányMéret
multischool tájékoztató.pdf73.17 kB
tkezési támogatás.pdf555.4 kB