Zuglói Hajós Alfréd Általános Iskola
Magyar
Magyar
Német
Német
Diákhonlap
Videók
 

Beiskolázás elsősöknek

Tájékoztató a leendő elsősök szüleinek:

Az érdeklődő szülők részére 2019. febr. 1-jén, 8-án és 15-én tájékoztatót tartunk iskolánk nevelési és oktatási programjáról 14:00 órai kezdettel.

Nyílt órák leendő elsősök szüleinek: 2019. febr. 27-én (szerdán) az 1-3. órában (7:55-10:35).

A csatolmányban találják nyílt napunk órarendjét. Ezekre az órákra a szülőket várjuk óvodás gyermekeik nélkül. Előzetes bejelentkezés nem szükséges, viszont a nyugodt kezdés érdekében javasoljuk, hogy 7:45-ig érzekzzenek meg az iskolába. Az első tanóra 7:55-kor kezdődik, késés esetén a következő tanóra megtekintésére van már csak lehetőség. Köszönjük a megértésüket!

Az igazgatói tájékoztatók után a helyszínen, a nyílt órák után illetve egyéb munkanapokon személyesen a titkárságon lehet jelentkezni a játékos foglalkozásokra.

A jelentkezési lapot (letölthető dokumentum) személyesen kérjük leadni munkanapokon az iskola titkárságán, de lehetséges az igazgatói tájékoztatók után, közvetlenül a helyszínen is. 
A játékos foglalkozások ideje:

  • 2019. március 6-8. (szerdától péntekig), 11-12-13. (hétfőtől szerdáig) A játékos foglalkozáson csak az előzetes jelentkezés alapján lehet részt venni!

Jelentkezési határidő:  2019. március 1. péntek 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy iskolaelőkészítő foglalkozást nem tartunk!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Iskolavezetőség