Zuglói Hajós Alfréd Általános Iskola
Magyar
Magyar
Német
Német
Diákhonlap
Videók
 

Jótékonysági zsibvásár a Hajós-napon

Tisztelt Szülők!

Idén ismét lesz jótékonysági zsibvásár a Hajós-napon!A vásár során az otthon fellelhető, jó állapotban lévő  apróságok, játékok,  használati cikkek, könyvek, ruhák, konyhai gépek, sporteszközök cserélhetnek gazdát.   A vásárfiákhoz darabáron vagy kilós áron, de mindenképp jutányosan lehet hozzájutni:).  
 
Az értékesítésre szánt kincseket nagyon várjuk 2019.06.11-én, 12-én és 13-án (kedd, szerda, csütörtök) reggel 7.00-7.55 között a technika teremben, az alagsorban.  
 
A vásár célja továbbra is a jótékonyság: a bevételt az iskola Alapítványának adjuk át az udvar felújítására szánt összeg kiegészítésére annak érdekében, hogy szeptemberben már egy megújult, megszépült udvar várja vissza a gyermekeinket.  
 
Kérünk mindenkit, hogy nézzen szét otthon és ragadja meg a lehetőséget, hogy támogassa ezúton is az iskolát és járuljon hozzá a környezettudatos élethez azáltal, hogy az otthon már nem kellő, de más által még hasznosítható termékeknek új gazdát keres!
 
Ezúton hívjuk fel a figyelmet arra is, hogy az előtérben levő ruhákat még mindenki nézze át a jövő héten, mert ami a talált tárgyak között marad jövő péntekig, az is a vásári kínálatba kerül. A megmaradt tárgyakat rászorulókhoz juttatjuk el a Zuglói Nagycsaládosok és a Cseriti jóvoltából. 
 
Várjuk szeretettel a vásárra az érdeklődőket! 
 
SZMK