Zuglói Hajós Alfréd Általános Iskola
Magyar
Magyar
Német
Német
Diákhonlap
Videók
 

SegítsVelem, Karácsonyi MosolyManó akció

 

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!


Tájékoztatom Önöket, tájékoztatlak benneteket, hogy a szülői munkaközösséggel és a diákönkormányzattal egyeztetve ebben az évben iskolánk a SegítsVelem karácsonyi  MosolyManó adománygyűjtő akcióban vesz részt. (Bővebb információ: https://www.pontvelem.hu/segits-velem/karacsony)
Ahhoz, hogy november 30-áig az összegyűlt ajándékot elszállíthassák, az ajándékoknak legkésőbb november 29-én reggel 8 óráig az iskolába be kell érkeznie.
Gyűjtőhely: a tornafolyosóból nyíló volt gondnoki szoba.

Kedves Gyerekek!
A gyűjtés menete:

- Otthon szedd össze megunt játékaid, de olyat, ami még használható, jó állapotban van, és amivel még Te is játszanál, ha nem untad volna meg! Ezeket tedd egy dobozba és írd a dobozra, hogy milyen nemű és korú társadnak szánnád ezt a csomagot!
- Hozd be az iskolába! A doboznak szállításra alkalmasnak kell lenni. Maximum 50x50x50 cm-es legyen a doboz legnagyobb mérete, ez fontos, mert a csomag szállításánál ez egy felső korlát. Kizárólag postai feldolgozásra alkalmas, ragszalaggal lezárt, leragasztott, sérülésmentes kartondobozban (az esetleges korábbi vonalkódos címkéket el kell távolítani) tudják elszállítani az ajándékokat!
Az akció lezárását követően érkezett csomagokat már nem tudjuk elvitetni.

Köszönettel:
Molnár Márta, intézményvezető